English
Comunicate de presa
Declaratia Bechtel International, Inc. privind greva ilegala
26 Mai 2005

COMUNICAT DE PRESA

 

PENTRU PUBLICARE IMEDIATA

 

26 Mai, 2005

Declaratia Bechtel International, Inc. privind greva ilegala

Miercuri, 25 mai 2005, aproximativ 70 de angajati ai Proiectului Autostrada Transilvania au organizat o greva ilegala. Muncitorii au fost suspendati cu plata pana la definitivarea anchetei privind respectivul incident.

Reprezentantul sindicatului angajatilor a informat conducerea Proiectului Autostrada Transilvania ca sindicatul nu a sprijinit actiunea muncitorilor, dar ca problemele ridicate de acestia trebuie luate in discutie de catre management. Conducerea Autostrada Transilvania se angajeaza sa ofere un tratament echitabil tuturor angajatilor. Conducerea va discuta orice probleme ale angajatilor in cadrul necesar, fie cu reprezentantii alesi ai angajatilor, fie direct cu acestia din urma. Cu toate acestea, nu se vor accepta actiuni ale angajatilor care violeaza contracul colectiv de munca,  contractele individuale de munca sau regulamentele interne ale santierelor. 

Termenii si conditiile de angajare a muncitorilor implicati se bazeaza pe un contract colectiv de munca incheiat cu sindicatul angajatilor, precum si pe un contract colectiv de munca semnat de fiecare angajat in parte. Conducerea Autostrada Transilvania se asteapta ca atat sindicatul, cat si angajatii sa respecte aceste contracte.

 

#   #   #

 

 
inapoi      
Printeaza Trimite prin email
Galerie Multimedia
Comunicate de presa
Articole de presa
Adresati o intrebare
  • Proiectul Autostrada Transilvania reprezinta o autostrada cu patru benzi, cu o...
mai mult
Contact Harta site Termeni de utilizare Reguli de confidentialitate
Copyright Autostrada Transilvania 2008. All Rights Reserved.
Website by ROMNET