English
Comunicate de presa
Turnarea primei placi de pod la Autostrada Transilvania
10 Martie 2007

Proiectul Autostrada Transilvania anunta ca luni, 12 martie 2007, este programata faza determinanta pentru a finaliza turnarea placii de suprabetonare a structurii de pod de la km 34+167 din cadrul Sectiunii 2B (Campia Turzii-Gilau). Saptamana trecuta a avut loc turnarea primei parti a placii de suprabetonare la acest pod. Lucrarea de arta are o deschidere de 21 m si este executata pe o fundatie indirecta cu piloti de 18m.
In momentul de fata, acest pod reprezinta cea mai avansata structura a proiectului Autostrada Transilvania
.

In vederea finalizarii lucrarii, mai sunt de parcurs urmatoarele etape: montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor, aplicarea membranei de hidroizolatie, a protectiei hidroizolatiei, a straturior de asfalt instalarea parapetilor de siguranta si executarea racordarilor cu terasamentele. Alte cateva structuri vor ajunge in perioda imediat urmatoare in aceeasi faza avansata de constructie.
Proiectul Autostrada Transilvania reprezint„ o autostrada cu patru benzi, cu o lungime de 415 km, ce porneste din centrul Romaniei, la nord-vest de Brasov, ajungand la Oradea, la granita cu Ungaria. Lucrarile de constructie demarate in iunie 2004 continua pe segmentele de autostrada 2B Campia Turzii - Cluj Vest si 3C Suplacu de Barcau - Bors.

 

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE, CONTACTATI:

Bogdan Sgarcitu
Telefon: 0741 199 377
Email: bsgarcit@rmw.ro
 

 
inapoi      
Printeaza Trimite prin email
Galerie Multimedia
Comunicate de presa
Articole de presa
Adresati o intrebare
  • Proiectul Autostrada Transilvania reprezinta o autostrada cu patru benzi, cu o...
mai mult
Contact Harta site Termeni de utilizare Reguli de confidentialitate
Copyright Autostrada Transilvania 2008. All Rights Reserved.
Website by ROMNET