English
Comunicate de presa
Autostrada Transilvania angajeaza peste 2000 de persoane in 2007
1 Martie 2007

COMUNICAT DE PRESA

1 martie 2007

Autostrada Transilvania angajeaza peste 2000 de persoane in 2007


Bursa locurilor de munca, organizata de AJOFM Bihor, in data de 02 martie 2007 in municipiul Oradea, este un prilej pentru Proiectul Autostrada Transilvania sa-si completeze necesarul de personal pentru constructia autostrazii. Anul acesta Autostrada Transilvania va angaja 1150 persoane pentru punctul de lucru din Savadisla, judetul Cluj, si aproximativ 950 de persoane pentru punctul de lucru din localitatea Chiribis, judetul Bihor.
Bechtel pune la dispozitia celor in cautarea unui loc de munca posturi de maistri, sefi de echipa sapaturi, terasamente, drenaje, sefi de echipa lucrari de structura in constructii, topografi, tehnicieni topografi, asistenti topografi, operatori excavator, buldozer, incarcator frontal, operatori greder, foreza in cariere, foreza piloni de poduri, macaragii categoriile I, II, III, operatori statie betoane, pompa betoane, statie mixare balast-soluri, dulgheri, fierari betonisti, soferi, legatori de sarcina, pontatori, asfaltatori, operatori statie concasare. Compania angajeaza de asemenea personal cu studii medii si superioare pentru urmatoarele posturi: functionar administrativ, administrator subantreprenori, achizitioner, traducator, operator AutoCad, tehnician topometrist, inginer topograf, ingineri constructori cu specializarea CFDP (drumuri si poduri).
Constructorul autostrazii ofera cazare (angajatilor care locuiesc la o distanta mai mare de 70 km in linie dreapta fata de punctul de lucru), transport la punctul de lucru si inapoi, tichete de masa, plata orelor suplimentare - dublu fata de plata orelor normale. De asemenea se ofera echipament de protectie (incluzand si imbracaminte de iarna), cursuri de calificare in domeniul fierari betonisti si dulgheri pentru persoanele cu experienta in aceste domenii, dar nu detin diploma care sa ateste acest lucru.
Securitatea muncii este o preocupare esentiala pentru Bechtel

«Proiectul Autostrada Transilvania implementeaza un principiu solid de siguranta - "zero accidente" - ce presupune respectarea de catre personalul angajat a unor proceduri foarte stricte in vederea asigurarii unui mediu sigur de lucru », a declarat Directorul de Proiect, Michael Mix. «In viitor, Constructorul va demara ample campanii de angajari in judetele Cluj, Bihor, Salaj, si ulterior, in judetele Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Covasna, Harghita si Brasov,” a mai declarat Michael Mix.
Pana la sfarsitul lunii februarie 2007, Bechtel a angajat direct peste 2300 de romani pentru scopul acestui Proiect. Volumul lucrarilor realizate in primele doua luni ale anului 2007 a cunoscut o crestere de 100% fata de planul de lucrari prevazut pentru aceasta perioada.
In 2007 compania va continua eforturile de anul trecut, concretizate prin realizarea a 28 de km de terasamente, noua lucrari de arta (poduri, viaducte), dintre care patru la nivel de fundatie si elevatie, respectiv cinci la nivel de fundatie. In judetul Bihor s-au realizat 7 km de terasamente, trei lucrari de arta (poduri, viaducte) dintre care una la nivel de fundatie si elevatie, respectiv doua la nivel de fundatie.
Proiectul Autostrada Transilvania reprezint„ o autostrada cu patru benzi, cu o lungime de 415 km, ce porneste din centrul Romaniei, de la nord-vest de Brasov, ajungand la Oradea, la granita cu Ungaria. Lucrarile de constructie demarate in iunie 2004 continua pe segmentele de autostrada 2B Campia Turzii - Cluj Vest si 3C Suplacu de Barcau - Bors.


PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE, CONTACTATI:

Bogdan Sgarcitu
Telefon: 0741 199 377
Email: bsgarcit@rmw.ro

 
inapoi      
Printeaza Trimite prin email
Galerie Multimedia
Comunicate de presa
Articole de presa
Adresati o intrebare
  • Proiectul Autostrada Transilvania reprezinta o autostrada cu patru benzi, cu o...
mai mult
Contact Harta site Termeni de utilizare Reguli de confidentialitate
Copyright Autostrada Transilvania 2008. All Rights Reserved.
Website by ROMNET